Inredning.se till salu!

Detta är en unik möjlighet för dig som har eller vill skapa en marknadsledande e-handel med ett renodlat fokus på en enorm sektor med oändlig potential

Google´s "keyword-planner" eller sökordsplanerare skvallrar om en extrem potential för detta domän. En sökning i verktyget visar att det exakta ordet Inredning söks på i genomsnitt 33 000 gånger i månaden bara i Sverige. Relaterade sökord eller fraser innehållande ordet "inredning" genererar cirka 400 000 sökningar i månaden, i ett land med 10 000 000 invånare, är det verkligen imponerande siffor!

Generiska domännamn som inredning.se säljs sällan, här finns möjlighet att förvärva något helt unikt med en fullkomligt överlägsen potential.

Kontakta oss

Smink.se till salu!

Coldforce säljer nu Smink.se.

Detta är en unik möjlighet för dig som har eller vill skapa en marknadsledande e-handel med ett renodlat fokus på en perfekt produkt att sälja på nätet.

Google´s "keyword-planner" eller sökordsplanerare skvallrar om en extrem potential för detta domän. En sökning i verktyget visar att det exakta ordet Smink söks på i genomsnitt 14800 gånger i månaden bara i Sverige. Relaterade sökord eller fraser innehållande ordet Smink genererar cirka 70 000 sökningar i månaden, detta alltså bara i Sverige.

Generiska domännamn som Smink.se säljs sällan, här finns möjlighet att förvärva något helt unikt med en fullkomligt överlägsen potential.

Domänet har utan någon som helst marknadsföring flera hundra unika besökare i månaden som bara skriver in domänet i sökfältet på webbläsaren; en fantastisk start för vilken ehandlare som helst!

Kontakta oss!

Borde en startup spendera riskkapital på ett domännamn?

Jag läste en artikel i Forbes magazine som handlar om startups, riskkapital och domännamn. Stora varumärken har spenderat flera miljarder i nästan två decennier. Detta har gjort att .com har blivit den starkaste ändelsen, som idag betackar förtroende och autenticitet. Jag tycker att artikeln tar upp flera faktorer till varför ett bra domännamn är värdefullt och varför det är värt att spendera mycket pengar på en av dina huvudkanaler för marknadsföring.

Läs hela artikeln här