Vi hjälper dig att köpa domännamn

  • Har du eller ditt företag försökt köpa ett domännamn som redan är registrerat men kan inte få tag på ägaren?

  • Skulle du eller ditt företag vilja köpa ett domän utan att säljaren får reda på din/er identitet?

  • Är du ny/okunnig på domänmarknaden och behöver hjälp med en domänrelaterad transaktion?

  • Vill du ha hjälp med att beräkna värdet på ett domän du/ni vill köpa eller sälja?

Med mer än 10 års erfarenhet och flera miljoner dollar i domännamns-transaktioner har vi en otroligt stor erfarenhet av den internationella domänmarknaden. Genom åren som ledande domänmäklare i Skandinavien och Europa har vi utvecklat ett starkt närverk som sträcker sig runt hela världen.

Vi har avtal med de flesta stora domännamnsägarna och ger våra kunder oslagbara möjligheter när det kommer till förhandlingsläge och pris på redan prissatta domännamn.

Att först hitta ägaren till ett domännamn, sedan förhandla fram ett pris och till sist genomföra en domänöverföring /transaktion är både krångligt och tidskrävande. Genom vår långa erfarnhet sköter vi hela processen åt våra kunder och har speciella metoder för att leta rätt på domänägare, övertyga ägaren/ägarna att sälja och sedan genomföra en transaktion snabbt och enkelt.

Som kund hos Coldforce är vi oerhört noga med att se till att du blir en nöjd och förhoppningsvis återkommande kund. Därför erbjuder vi vår "köp av domännamns-service" utan någon förhandsbetalning eller förhandskostnad. Vi tar bara betalt om vi lyckas vilket vi hoppas ska garantera nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Känns detta intressant? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24timmar.

Namn *
Namn
Vänligen fyll i domännamn samt ändelse, t.ex Coldforce.se