Vi mäklar ditt domännamn

  • Vill ni sälja ert/era domännamn ?
  • Vill du ha en professionell värdering av ditt domännamn?
  • Funderar du på att sälja ett eller flera domän men är osäker på hur det fungerar och vad du kan förväntas få för ditt domännamn?

Domänmäklare jobbar på olika sätt, de flesta jobbar med ett ganska så litet nätverk där ett fåtal köpare ständigt köper undervärderade domännamn från ovetande kunder.

Coldforce jobbar på ett annat sätt, vi utför arbetet för att du som säljare ska kunna ta del av hela värdet av ditt domännamn. Istället för att jobba med så kallade återförsäljare och domäninvesterare försöker vi sälja direkt till slutkund som kan gynnas maximalt av just ditt domännamn. Att förstå vem eller vilka som kan dra allra störst nytta av ditt domännamn är nyckeln för en duktig domänmäklare. Genom att alltid ha en idé och vision, kan vi snabbt och enkelt förklara vad ditt domännamn kan göra för en potentiell kund och på så sätt sälja ditt domännamn till absolut högsta möjliga pris.

För att kunna garantera att du som kund blir nöjd hos oss tar vi aldrig betalt i förskott. Lyckas vi sälja ditt domännamn tar vi ut en provision på motsvarande 10-15% beroende på kvalitén på domännamnet samt det förväntade priset/slutgilitgt pris.
 

Låter detta bra? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24timmar.

Namn *
Namn
Fyll i domän med ändelse, t.ex Coldforce.se